Mit fogyaszt a vegetáriánus Jesse Eisenberg?


**Elkészítési útmutató:** Kezdjük a zöldségek előkészítésével: a répát, a zöldhagymát és a fokhagymát alaposan megtisztítjuk, majd finomra vágjuk. A friss petrezselymet is felaprítjuk, hogy ízletes, aromás ízesítést kapjunk. A tofut kisebb darabokra szabdaljuk, majd egy villával összetörjük, és gazdagítjuk egy cseppnyi szójaszósszal. Ezután a tofuhoz hozzáadjuk a felvert tojást, a zsemlemorzsát, a répa, a zöldhagyma, a fokhagyma és a petrezselyem keverékét. Jól összedolgozzuk az összes hozzávalót, hogy egy homogén masszát kapjunk. A kész masszából nyolc lapos fasírtot formázunk, majd egy serpenyőben 2 evőkanál olajon mindkét oldalukat aranybarnára sütjük, körülbelül 5-5 percig, amíg szépen megpirulnak. Tálalás előtt érdemes néhány friss fűszert is szórni a tetejére, hogy még ízletesebb legyen!

A paradicsomszósz elkészítésekor először is a hagymát alaposan meghámozzuk és finomra vágjuk. Egy mélyebb edényben, 1 evőkanál forró olajban aranybarnára pirítjuk, hogy kiadja ízletes aromáját. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd felöntjük a darabolt paradicsommal. Az egészet lassú tűzön, körülbelül 5 percig főzzük, hogy az ízek jól összeérjenek. Végül sóval, borssal és egy csipetnyi cukorral ízesítjük, hogy kiemeljük a paradicsom természetes édességét. Ezt a gazdag, ízletes szószt tökéletes kísérőként tálaljuk a ropogós fasírtok mellé.

Related posts