A tojás napraforgóolajban való sütése nem ajánlott, és ennek több oka is van. Először is, a napraforgóolaj magas hőmérsékleten könnyen oxidálódik, ami kellemetlen ízt eredményezhet. Emellett a tojás fehérjéi és zsírtartalma nem mindig illeszkedik jól ehhe


Gyász! - Előszőr szólalt meg a tragéida óta Liam Payne barátnője

A séf szerint az aranyszabály: a tojást mindig fedő nélkül főzzük. Emellett a serpenyő méretének kiválasztása is kulcsfontosságú. Például három tojáshoz legalább 32 cm átmérőjű serpenyőt válasszunk, hogy a fehérje megfelelően el tudjon oszlani - írja a Sports.kz.

A séf szerint a sózás egyszerű kérdés: van, aki a vajat sózza, más a tojásfehérjét. Az egyetlen figyelmeztetés, hogy a sárgáján lévő sófoltok esztétikailag zavarók lehetnek, de ez már ízlés dolga.

Related posts